Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΕΣΠΑ 2019-2020

Πολιτική απορρήτου

Η ακόλουθη πολιτική απορρήτου επεξηγεί τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε από τους πελάτες μας, τους χρήστες της ιστοσελίδας μας ή τους όποιους ενδιαφερόμενους.

Ειδικότερα:

Στην ιστοσελίδα μας stadiodromo.gr υπάρχει φόρμα επικοινωνίας σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να μας απευθύνει κάποια ερώτηση ή να μας στείλει κάποιο μήνυμα. Οι πληροφορίες που ζητούμε είναι συγκεκριμένες και είναι οι ακόλουθες: όνομα & διεύθυνση email . τα συγκεκριμένα στοιχεία μαζί με το μήνυμα του ενδιαφερόμενου καταλήγουν στη διεύθυνση email stadiodromo@stadiodromo.gr. Τις συγκεκριμένες πληροφορίες τις ζητούμε για να διευκολύνουμε την επικοινωνία μεταξύ μας. Δεν τις χρησιμοποιούμε για κανέναν άλλο σκοπό, ούτε τις μοιραζόμαστε με Τρίτους. Επίσης, σταματάμε να τις χρησιμοποιούμε μόλις ολοκληρωθεί η μεταξύ μας επικοινωνία.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων με τους πελάτες μας, ενδέχεται να ζητηθεί η διεύθυνση email τους, για την ανταλλαγή αρχείων που χρησιμεύουν στην αποπεράτωση του κοινά αποδεκτού στόχου (πχ αποστολή κωδικών για τη χρήση ψυχομετρικών τεστ και ερωτηματολογίων, αποστολή δείγματος βιογραφικού κτλ). Επιπρόσθετα ενδέχεται να ζητηθεί το skype address απ’ όσους πελάτες βρίσκονται εκτός Αθηνών ή αδυνατούν να παραβρεθούν στο γραφείο του σταδιοδρομώ, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις. Επίσης, τις συγκεκριμένες πληροφορίες δεν τις χρησιμοποιούμε για κανέναν άλλο σκοπό, ούτε τις μοιραζόμαστε με Τρίτους και σταματάμε να τις χρησιμοποιούμε μόλις ολοκληρωθεί ο στόχος μας.

Κατά την επικοινωνία μας με τους πελάτες, υπάρχοντες ή δυνητικούς, κρατάμε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για δραστηριότητες όπως: κλείσιμο συνάντησης, παρακολούθηση εξέλιξής τους κτλ. Τις συγκεκριμένες πληροφορίες δεν τις χρησιμοποιούμε για κανέναν άλλο σκοπό, ούτε τις μοιραζόμαστε με Τρίτους και σταματάμε να τις χρησιμοποιούμε μόλις ολοκληρωθεί ο στόχος μας.

Οποιοσδήποτε έχει μοιραστεί μαζί μας τα παραπάνω στοιχεία για τους συγκεκριμένους σκοπούς και δεν το επιθυμεί πλέον, μπορεί να μας το ζητήσει επικοινωνώντας μαζί μας, στο stadiodromo@stadiodromo.gr και εμείς θα τα διαγράψουμε. Σε κάθε περίπτωση, δεν τα διατηρούμε για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 24 μηνών.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την πολιτική απορρήτου του σταδιοδρομώ, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο stadiodromo@stadiodromo.gr

Συντονίσου και στο newsletter μας.