Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΕΣΠΑ 2019-2020

Η μεθοδολογία

Στο σταδιοδρομώ αναγνωρίζουμε ότι καθένας έχει κάτι ξεχωριστό να πει και αυτό είμαστε πρωτίστως ανοιχτοί να το ακούσουμε. Μετά την αρχική διερευνητική συζήτηση, προσαρμόζουμε ένα πρόγραμμα ατομικών συναντήσεων προκειμένου να υλοποιήσουμε το ζητούμενο του ενδιαφερόμενου, σε εύλογο χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιώντας τεχνικές coaching, NLP coaching και Επαγγελματικής Συμβουλευτικής, θέτουμε τα κατάλληλα ερωτήματα την κατάλληλη στιγμή για να καλλιεργήσουμε την αυτό-επίγνωση και βοηθητικά χρησιμοποιούμε βιωματικές ασκήσεις. Παράλληλα, ενισχύουμε την ενεργοποίηση του ενδιαφερόμενου, τη συλλογή πληροφοριών, την κατάστρωση των σχεδίων του και την υλοποίησή τους.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης αξιόπιστων και έγκυρων τεστ και ερωτηματολογίων, προκειμένου να διερευνηθούν περαιτέρω ορισμένα ζητούμενα.

Στο σταδιοδρομώ δε δημιουργούμε σχέσεις εξάρτησης με τον ενδιαφερόμενο. Αντίθετα επιδιώκουμε μέσα από τις συναντήσεις μας και τις πρακτικές μας να εκπαιδευτεί έτσι, ώστε να μπορεί και ο ίδιος να εφαρμόζει στον εαυτό του όσα έμαθε. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, παραμένουμε δίπλα του, εφόσον ο ίδιος μας χρειαστεί

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται σε ιδιώτες ( μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου, φοιτητές-σπουδαστές, ενήλικες ) μέσω ατομικών συναντήσεων, οι οποίες πραγματοποιούνται στο χώρο του σταδιοδρομώ ή μέσω skype (τηλεδιάσκεψης).

Με τις ανάλογες προσαρμογές, οι υπηρεσίες μας παρέχονται και στο πλαίσιο εταιρικού προγράμματος ανάπτυξης.

Συντονίσου και στο newsletter μας.