Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΕΣΠΑ 2019-2020

Για Εταιρείες

Οι δράσεις μας για εξέλιξη, ανάπτυξη και υποστήριξη μπορούν να προσαρμοστούν σε εταιρικό πλαίσιο και συγκεκριμένα να οδηγήσουν σε ολοκληρωμένα προγράμματα προγράμματα για «Coaching» και «Career Transition» Στελεχών.

Coaching

Η αλήθεια είναι πως κάποια στιγμή στην επαγγελματική ζωή μας χρειαζόμαστε ένα σύμμαχο που θα μας βοηθήσει με τις αλλαγές που επιθυμούμε και κάπως δυσκολευόμαστε να κατακτήσουμε. Τα παραδείγματα είναι πολλά: ομαλή προσαρμογή στην προαγωγή, αποτελεσματικότερη διοίκηση ομάδας, ισορροπία προσωπικής-επαγγελματικής ζωής, συνειδητοποίηση στόχων και επιθυμιών, διαχείριση χρόνου, αλλαγή πλαισίου, κουλτούρας, θέσης.

Career Transition

Το κλείσιμο ενός κύκλου εργασίας-που εκείνη τη στιγμή μοιάζει δυσβάστακτο- μπορεί να οδηγήσει στο άνοιγμα ενός νέου. Σ’ αυτή την ιδιαίτερη μετάβαση γινόμαστε συνοδοιπόροι, ώστε το άτομο να επανακτήσει την αυτοπεποίθησή του, να ξεπεράσει αρνητικά συναισθήματα και περιοριστικές σκέψεις, να αναγνωρίσει την αξία του και να ξανά- ξεκινήσει.

Στο σταδιοδρομώ, πάντοτε σε ουσιαστική επικοινωνία με τα ενδιαφερόμενα μέρη, σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε το κατάλληλο εξατομικευμένο πρόγραμμα που καλύπτει συγκεκριμένες και ξεχωριστές ανάγκες και μας οδηγεί στα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ξεκινάμε;

Συντονίσου και στο newsletter μας.