Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΕΣΠΑ 2019-2020

Επιλέγω σπουδές

Επιλέγω Λύκειο, Κατεύθυνση, Σχολή,  Μεταπτυχιακό, σπουδές στο Εξωτερικό

Όλοι μας έχουμε κληθεί, κάποια στιγμή στη ζωή μας, να απαντήσουμε στην ερώτηση «τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;» Κάποιοι έχουμε απαντήσει με βεβαιότητα ότι θα γίνουμε αυτό που δε γίναμε ποτέ, άλλοι αυτό που τελικά γίναμε και άλλοι απλώς τονίσαμε ότι είναι πολύ νωρίς για αποφάσεις.

Η αλήθεια καθενός είναι μοναδική.

Στο σταδιοδρομώ μπορούμε να ανακαλύψουμε αυτή την αλήθεια έτσι, ώστε ο σχεδιασμός της σταδιοδρομίας να είναι εφικτός, με βάση τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά καθενός και την επιλογή των κατάλληλων σπουδών.

Η διαδικασία μας

Μέσα από ατομικές συναντήσεις με τον ενδιαφερόμενο, σε συνδυασμό με τη συμπλήρωση τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, εστιάζουμε στη διερεύνηση των ενδιαφερόντων, ικανοτήτων, επιθυμιών και των στόχων του, ενισχύοντας την εγρήγορση, τη συλλογή πληροφοριών για την εκπαίδευση και την αγορά εργασίας, στοχεύοντας τελικώς στη λήψη αποφάσεων.

«Τελικά, τι κερδίζω;»

Μέσα από μία τέτοια διαδικασία, ο ενδιαφερόμενος επιλέγει κατεύθυνση /σπουδές. Ταυτόχρονα, αρχίζει να βλέπει τον εαυτό του ως επαγγελματία, να χτίζει την επαγγελματική του ταυτότητα και να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του.

Ξεκινάμε;

Συντονίσου και στο newsletter μας.