Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΕΣΠΑ 2019-2020

Συνεχίζω στον κόσμο της εργασίας

«Έχω ήδη κάποια χρόνια προϋπηρεσίας, έχω αλλάξει κάποιες δουλειές και επιθυμώ να συνεχίσω τη σταδιοδρομία μου.»

Δεν είναι απαραίτητο να περνάω κάποια επαγγελματική δυσκολία ή να βιώνω κάποια επιβαλλόμενη αλλαγή. Η σταδιοδρομία μας χρειάζεται φροντίδα και διαρκή εγρήγορση για να αντιλαμβανόμαστε τις αλλαγές και τις εξελίξεις τόσο σε εμάς τους ίδιους όσο και στο περιβάλλον.

Στο σταδιοδρομώ μπορούμε να βρούμε τη «φόρμα» μας, να θυμηθούμε όσα μας κάνουν ξεχωριστούς, να αναλογιστούμε πόσα έχουμε καταφέρει, να διαμορφώσουμε το επαγγελματικό προφίλ μας, να τσεκάρουμε την απασχολησιμότητά μας και να διαπιστώσουμε τι πραγματικά κάνουμε για να έχουμε τη δουλειά που θέλουμε.

Η διαδικασία μας

Στις ατομικές συναντήσεις με τον ενδιαφερόμενο ξεκινάμε με τη διερεύνηση του επαγγελματικού προφίλ και των ιδιοτήτων του και εξακριβώνουμε πόσο κοντά είμαστε σ αυτό που θέλουμε. Ξεκαθαρίζουμε το στόχο μας και οργανώνουμε το σχέδιο δράσης μας. Εάν χρειαστεί, διαμορφώνουμε το βιογραφικό σημείωμα και τη συνοδευτική επιστολή και προετοιμάζουμε τον ενδιαφερόμενο για τη συνέντευξη επιλογής.

«Τελικά, τι κερδίζω;»

Μέσα από μία τέτοια διαδικασία, ο ενδιαφερόμενος συνειδητοποιεί την επαγγελματική του ταυτότητα. Ταυτόχρονα, αποκτά βαθύτερη γνώση εαυτού, ξεκαθάρισμα στόχων, ενδυνάμωση, ανθεκτικότητα, προσαρμοστικότητα.

Ξεκινάμε;

Συντονίσου και στο newsletter μας.