Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΕΣΠΑ 2019-2020

Εξελίσσομαι

Εξελίσσω τον εαυτό μου, την καριέρα μου, θέτω και υλοποιώ τους στόχους μου, προχωράω παρακάτω.

Είτε κάποιος σταδιοδρομεί στις επιχειρήσεις είτε στο ελεύθερο επάγγελμα, οι προκλήσεις είναι αμέτρητες.

Από τη μία πλευρά: προβλήματα επικοινωνίας, δυσκολίες προσαρμογής στις αλλαγές, χαμηλή ανοχή στην κριτική, έντονος ανταγωνισμός, πίεση χρόνου, έλλειψη ισορροπίας εργασίας- οικογένειας. Όταν κάποιος πιαστεί ανάμεσα τις εργασιακές συμπληγάδες μπορεί να νιώσει αδυναμία λήψης απόφασης, αυξημένη ανησυχία, μειωμένη αυτοπεποίθηση, μειωμένη υπομονή, αδιαφορία, εξάντληση που μπορεί να οδηγήσουν σε χαμηλή απόδοση, παραίτηση, γκρίνια.

Από την άλλη πλευρά: φιλοδοξία, όνειρα και στόχοι, επιθυμία για συνεχή βελτίωση, καλλιέργεια ηγετικής ικανότητας. Όταν κάποιος να επιθυμεί να εξελίξει τις ικανότητές του, να κάνει μικρές-μεγάλες αλλαγές, ίσως χρειάζεται μία υποστήριξη ή μία ώθηση προκειμένου να κάνει πράξη αυτό που έχει στο μυαλό.

Τι μπορώ να κάνω για τον εαυτό μου; Πως μπορώ να εξελιχθώ;

Στο σταδιοδρομώ γνωρίζουμε ότι η εργασιακή πορεία ενός ανθρώπου είναι πολυσύνθετη με αρκετά σκαμπανεβάσματα και γι αυτό χρειάζεται καθένας να αφιερώνει χρόνο για να ξανα- εφευρίσκει τον εαυτό του, τις δυνατότητες και τους στόχους του.

Η διαδικασία μας

Μέσα από τις ατομικές συναντήσεις, ο ενδιαφερόμενος έχει την ευκαιρία να αποσαφηνίσει σκέψεις και συναισθήματα, να βρει τις κατάλληλες, για τον ίδιο, λύσεις, να λάβει τις αποφάσεις του, να ενδυναμωθεί, να οργανώσει το δικό του σχέδιο δράσης και να ξεκινήσει την εφαρμογή.

«Τελικά, τι κερδίζω;»

Μέσα από μία τέτοια διαδικασία, ο ενδιαφερόμενος κατακτά την απάντηση στον προβληματισμό του. Ταυτόχρονα, αποκτά βαθύτερη γνώση εαυτού, ξεκαθάρισμα στόχων, ενδυνάμωση, ανθεκτικότητα, προσαρμοστικότητα.

Ξεκινάμε;

Συντονίσου και στο newsletter μας.